Tens preguntes sobre BOOKIDS?

A continuació, resolem les més freqüents entre els nostres lectors.

General

Què és Bookids?

Bookids és una subscripció literària mensual adreçada als més menuts. Sorprèn-los mes a mes amb una dosi d’imaginació, creativitat i diversió que arriba directament a casa. Cada mes rebreu un àlbum il·lustrat en tapa dura en una capsa il·lustrada per jugar, amb una guia de lectura, manualitats… i moltes sorpreses més!

Per a quines edats està pensat Bookids?

Els llibres il·lustrats que enviem —així com les activitats i jocs que els acompanyen— són ideals per a nenes i nens entre 3 i 7 anys.

Però, com afirmava C. S. Lewis, «un conte per a infants que només faci gaudir els nens no és un bon conte per a infants». No series pas el primer adult que s’hi subscriu. 😉

Per què haig de subscriure’m a Bookids?

En un món en què tots anem sempre atabalats i els estímuls són infinits, Bookids t’ofereix la possibilitat de frenar un moment i gaudir d’un temps de qualitat al costat dels més petits: encomaneu-vos de l’emoció d’una sorpresa mensual, compartiu junts les divertides activitats i fomenteu el seu amor per la lectura.

Quant costa subscriure’s a Bookids?

Subscriure’s a Bookids costa 22,90 euros al mes. Totes les despeses (IVA i altres costos) estan incloses en aquesta quota. A més, les despeses d’enviament són gratuïtes a Espanya.

Hi ha alguna mena de compromís de permanència?

No hi ha cap mena de compromís de permanència. Per donar-te de baixa, només hauràs d’entrar al teu compte de Bookids i anul·lar la teva subscripció. En aquest moment deixarem de cobrar-te. Rebràs l’última capsa que has pagat, si encara no t’ha arribat.

Hi ha despeses ocultes?

No ens agraden les despeses ocultes i a Bookids no n’hi ha. L’IVA i les despeses d’enviament (a Espanya) estan inclosos en el preu, i no tenim clàusules de permanència ni altres coses per l’estil.

La capsa

Què rebré cada mes?

Cada mes, amb la teva subscripció a Bookids rebràs una capsa preciosa amb un llibre il·lustrat en tapa dura i moltes sorpreses més. No volem que la capsa sigui un simple embolcall que no es pugui reaprofitar, i per això cada mes estarà il·lustrada curosament perquè els nens hi puguin jugar pintant-la, retallant-la… No et pots perdre les increïbles activitats que proposem a dins de la capsa!

Què conté la capsa?

A més de la capsa il·lustrada que canvia mes a mes i que permet imaginar, crear i jugar, hi incloem: un conte il·lustrat a tot color i en tapa dura, una guia per aprofitar al màxim la lectura amb els nens i nenes, manualitats, jocs… i moltes coses més! Les sorpreses seran diferents cada mes, de manera que no sabran exactament què els espera.

Coneixeré el contingut concret de la capsa abans de rebre-la?

No sabràs el contingut concret de la capsa abans de rebre-la (tot ique a les nostres xarxes socials hi penjarem algun espòiler!). Bookids és un regal que feu als més menuts cada mes. I com qualsevol regal, la sorpresa és part fonamental de l’experiència. Volem que espereu amb il·lusió el dia que la capsa arribarà a casa i que gaudiu del moment en què descobriu el que hem seleccionat i preparat per a vosaltres.

El llibre il·lustrat

Com trieu el llibre?

Ens encanten els contes únics, editats curosament, amb il·lustracions precioses i històries sorprenents i divertides que els ajudin a guanyar seguretat i ser més empàtics, i que els ofereixin eines per entendre el món. Entre tots els que es publiquen cada mes, escollim la nostra novetat preferida. Busquem llibres fets amb tant d’amor com el que nosaltres tenim quan preparem la nostra capsa.

Amb quines editorials treballeu?

Seleccionem els nostres contes únicament entre les millors editorials del panorama infantil. Editorials que tenen cura del que fan, des de la coberta fins a cadascuna de les pàgines del llibre que publiquen.

Quin format té el llibre?

Òbviament, el llibre que t’enviem és en paper, no digital. Sempre serà el conte original de l’editorial seleccionada i en tapa dura, mai en format de butxaca.

Què passa si ja tinc el llibre?

És molt poc probable que ja tingueu el llibre que hem escollit, perquè només seleccionem novetats editorials. Els llibres que triem fa menys de dos mesos que són a les llibreries, i fins i tot algunes vegades, excepcionalment, els oferim abans que surtin. Però si ja el tinguessis, només hauries d’escriure’ns a info_bookids@bookish.es i passaríem a recollir la capsa i et tornaríem els diners.

L’enviament

Quan rebré la capsa de cada mes?

Rebràs la capsa entre els dies 15 i 20 de cada mes. Sempre enviem totes les capses el mateix dia del mes perquè ningú pugui revelar la sorpresa abans d’hora.

M’acabo de subscriure a Bookids. Quan rebré la primera capsa?

Enviem totes les capses alhora entre els dies 15 i 20 de cada mes, perquè ningú et pugui revelar el contingut de la capsa abans d’hora.

Si has fet la compra durant el mes de juliol, rebràs la capsa entre el 15 i el 20 d’agost.

Per tant, l’últim dia per subscriure-s’hi és l’últim dia del mes.

Bookids fa enviaments a tot Espanya?

Fem enviaments a tota la península i a les Balears, però encara no enviem les nostres capses a les Canàries. Hi estem treballant per poder-ho resoldre tan aviat com sigui possible.

Feu enviaments fora d’Espanya?

Sí, per fi! Des de fa pocs mesos, ja enviem Bookids als països següents: Alemanya, Argentina, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estats Units, Estònia, Finlàndia, França, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Mèxic, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa, Uruguai, Veneçuela, Xile i Xipre.

Des del gener del 2021 hem hagut d’aturar els enviaments al Regne Unit a causa del Brexit.

Si el teu país no apareix en aquesta llista, però tens interès per rebre Bookids, pots escriure’ns un correu electrònic a info_bookids@bookish.es perquè estudiem aquesta possibilitat.

Bookids envia capses a les Illes Balears i a les Canàries?

Enviem Bookids a les Illes Balears, però a les Canàries encara no. Estem treballant intensament perquè això canviï.

Haig de pagar un cost addicional per l’enviament?

Si vius a Espanya, no: el cost d’enviament ja està inclòs en el preu de la subscripció. En canvi, si vius fora, sí que hi afegim un petit cost extra per poder sufragar l’enviament.

Què passa si no soc a casa quan m’arribi la capsa?

El nostre operador logístic es posarà en contacte amb tu 24 hores abans que rebis la capsa, per avisar-te de l’hora en què passarà a entregar-te la nostra capsa. Si en aquella hora no pots ser-hi, es tornarà a posar en contacte amb tu per acordar un nou horari de lliurament que et vagi bé.

Podeu enviar-me les capses a la feina?

I tant! Tu tries l’adreça d’enviament. Si vols que t’enviem Bookids a l’oficina, a casa dels teus pares o a casa d’un bon amic, no hi ha cap problema. Fins i tot pots canviar la l’adreça d’enviament mes a mes.

La subscripció

Com puc cancel·lar la meva subscripció?

Cancel·lar la teva subscripció és molt fàcil. Si et vols donar de baixa, només hauràs d’entrar al teu compte de Bookids i anul·lar la teva subscripció. En aquest moment deixarem de cobrar-te. Rebràs l’última capsa que has pagat si encara no t’ha arribat.

Puc pausar la meva subscripció?

Sí, cada mes podràs pausar la teva subscripció entrant al teu compte de Bookids. En aquest moment deixarem de cobrar-te fins que la tornis a activar. Rebràs l’última capsa que has pagat si encara no t’ha arribat.

Bookids com a regal

Quines opcions tinc per regalar Bookids?

Pots regalar una subscripció a Bookids durant 3, 6 o 12 mesos (1 any). Triïs l’opció que triïs, no t’equivocaràs. 😉

Puc rebre la primera capsa a casa meva per fer el regal en persona?

Depèn del temps d’antelació amb què facis la compra. Si en el moment de fer el pagament introdueixes la teva adreça com a adreça d’enviament, la primera capsa t’arribarà on hagis indicat. Després hauràs de canviar l’adreça d’enviament perquè la resta de capses arribin a casa de la persona a qui has fet el regal. Assegura’t dels temps llegint la pregunta “M’acabo de subscriure a Bookids. Quan rebré la primera capsa?”.

Pagaments

Quins mètodes de pagament accepteu?

El nostre sistema accepta el pagament amb targeta de crèdit i dèbit Visa, MasterCard i American Express o Paypal.

És segur el pagament amb targeta?

Sí, és totalment segur. Disposem de les màximes mesures de seguretat per garantir la confidencialitat de les comunicacions entre la pàgina i l’usuari. Els serveis de transacció funcionen sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexió de manera que la informació es transmet xifrada i assegura que només sigui intel·ligible per al’ordinador de l’usuari i la pàgina.

Com garantiu la confidencialitat de les meves dades?

El protocol SSL (Secure Socket Layer), utilitzat en totes les comunicacions, impedeix la intercepció de la informació per part de tercers. Per tant, la confidencialitat està assegurada en totes les comunicacions que s’estableixin durant la transacció.

Com i quan s’efectua el cobrament de la subscripció?

El primer pagament s’efectua en el mateix moment que et subscrius a Bookids. A partir d’aquest moment, el cobrament és recurrent i automàtic, mitjançant targeta de crèdit o dèbit o PayPal. Es farà entre el dia 17 i el dia 25 de cada mes (t’enviarem un e-mail de confirmació).

Com i quan s’efectua el cobrament d’un regal Bookids?

En el cas dels regals, has de fer un únic pagament de forma directa mitjançant targeta de crèdit o dèbit o Paypal en el moment en què fas la compra.

Canvis i devolucions

Puc tornar una capsa si ja tinc el llibre?

És molt poc probable que ja tinguis el llibre, ja que seleccionem novetats editorials, però si es donés aquest cas, escriu-nos a info_bookids@bookish.es. Passarem a recollir la capsa i et tornarem els diners.

Què haig de fer si la comanda arriba en mal estat?

Si en el moment de rebre una comanda detectes que la capsa de Bookids està en mal estat, no acceptis el paquet i ens posarem en contacte amb tu per resoldre la incidència.

Què passa si la comanda està incompleta?

Si hem comès alguna errada en la preparació de la teva capsa, només cal que ens escriguis un e-mail a info_bookids@bookish.es. Indica-hi les teves dades i la data de lliurament de la capsa, i ens posarem en contacte amb tu per resoldre la incidència.

El meu compte

Com puc canviar el mètode de pagament?

Si en algun moment necessites canviar el número de la teva targeta de crèdit, només has d’entrar al teu compte. Des d’allà podràs modificar qualsevol dada de la subscripció a Bookids.

Com canvio la meva adreça d’enviament? Hi ha una data límit?

Si en algun moment necessites canviar la teva adreça d’enviament, només has d’entrar al teu compte. Des d’allà podràs modificar qualsevol dada de la teva subscripció a Bookids. Tens fins al dia 2 per canviar l’adreça on vols rebre Bookids. Si canvies l’adreça d’enviament a partir del dia 2, la del mes actual s’enviarà a l’adreça anterior, però la del mes que ve ja s’enviarà a la nova.

Per què no puc entrar al meu compte?

El més probable és que hagis oblidat la contrasenya. Si és el que ha passat, la pots restablir clicant aquí. Si així no has aconseguit solucionar el problema o encara tens dubtes, escriu-nos a info_bookids@bookish.es i estarem encantats d’ajudar-te.

On puc canviar la meva informació personal (nom, correu electrònic, contrasenya, etc.)?

Si en algun moment necessites modificar la teva informació personal, només has d’accedir al teu compte. Des d’allà podràs canviar qualsevol dada de la teva subscripció a Bookids.

Com puc pausar la meva subscripció?

Si vols pausar la teva subscripció, només has d’accedir al teu compte. En aquell moment deixarem de cobrar-te. Rebràs l’última capsa que has pagat si encara no t’ha arribat, és clar.

Si vaig cancel·lar la meva subscripció, com la puc reactivar?

Si vas cancel·lar la teva subscripció i la vols reactivar, només has d’entrar al teu compte.

Com cancel·lo la meva subscripció?

Cancel·lar la teva subscripció és molt senzill. Si et vols donar de baixa, només hauràs d’entrar al  teu compte de Bookids i anul·lar la teva subscripció. En aquell moment deixarem de cobrar-te. Rebràs l’última capsa que has pagat si encara no t’ha arribat.

Servei d’Atenció al Client

Com puc contactar amb vosaltres?

Escriu-nos a info_bookids@bookish.es i et respondrem tan aviat com sigui possible.